exitable 10 jaar

Een jaar lang feest!

18 april 2018 10 jaar Exitable!

Exitable bestaat 10 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden...

We trapten ons jubileumjaar feestelijk af in brouwerij/bar “De Brouwschuur” in Weert. Onder het genot van Weertse streekbiertjes en een heerlijk buffet keken we terug op 10 jaar Exitable. Mooie herinneringen, grote uitdagingen, gestage groei, maar vooral een onafgebroken “digitale spark” die ons vuurtje al 10 jaar laat branden.

Van zolderkamer-nerd tot digitale partner

Een terugblik levert meestal een hoop “daar-had-je-bij-moeten-zijn-geweest-momenten” op. Zo ook bij ons. Ben niet bang, we zullen je de lange verhalen besparen ;) Maar om je toch in vogelvlucht een beeld te geven van 10 jaar Exitable, maakten we deze jubileumpagina. Scroll er maar eens op je gemak doorheen.

giphy

Voor onszelf is de lange versie van de terugblik natuurlijk wel supertof om te zien. Tijdens de borrel keken we daarom uitgebreid terug. Aan de hand van foto’s, video’s en mooie anekdotes werden zowel nieuwe(re) collega’s als de “oude rotten” verrast door uniek (beeld)materiaal! Check hier alle foto’s.

DSC_1382  Exitable 10 jaar

Maar er is meer…

Exitable Weekend XL
Begin juni geven we het feest een vervolg tijdens het Exitable Weekend XL. We stoppen de partypoppers en de dansschoenen in de onze koffers om op een nog geheime locatie in Europa het feest voort te zetten.

Delen we dan helemaal niets van de feestvreugde met de buitenwereld? Natuurlijk wel! 

Jubileum ontbijtsessie
Later dit jaar organiseren we een extra feestelijke jubileum ontbijtsessie. Onder het genot van de 3 K’s (Koffie, Kennis en K…roissants) combineren we het leerzame met het aangename. Houd onze kanalen in de gaten voor meer info!

Jubileumblogs
We delen graag wat ons inspireert, drijft, boeit en bezig houdt. Daarom bloggen we geregeld. Dit jaar zullen onze reguliere blogs aangevuld worden met speciale jubileumblogs. We kijken terug. Maar vooral ook vooruit. Wat is 10 jaar in de digitale wereld? Houd ons blog in de gaten!

Spark Espresso Blend

Al 10 jaar worden wij gedreven door onze “digitale spark”. En door koffie. Daarom lieten we ter ere van ons 10 jarig jubileum de exclusieve Spark Espresso Blend branden. Een krachtige, volle koffie met een stevig karakter en zónder bittere nasmaak. Ideaal als espresso om nét dat beetje extra te kunnen geven, als normale koffie om langzaam koud te laten worden naast je laptop, óf als romige cappuccino om even te genieten van een korte break. Benieuwd? Laat dan een felicitatie achter op onze jubileumpagina en maak kans op een pak van deze exclusieve Exitable koffiebonen!

koffie-mockup

Feliciteer Exitable!

Benieuwd naar onze koffie? Laat dan een felicitatie achter op onze jubileumpagina en maak kans op een pak van deze exclusieve koffiebonen!

Bekijk nu de jubileumpagina