instagram-posts-inplannen

Instagram-posts (gratis) inplannen

15 augustus 2019 (Digital) Marketing

Het zal je vast weleens geërgerd hebben als marketeer zijnde; Instagram-posts die je niet kunt inplannen zonder een tooltje van derden. Telkens weer die omweg zoeken om een simpele post te publiceren. Dat is nu (eindelijk 😌) verleden tijd dankzij de Creator Studio van Facebook

Het heeft een hele poos geduurd en zelfs een maanlanding leek makkelijker dan het inplannen van je Instagram post. Maar het is zover! Via eerder benoemde Facebook omgeving kun je nu ook Instagram content beheren. Het is in feite de tegenpool van de Facebook Business Manager waarin je alle advertenties beheert. De Creator Studio is dé plek voor organische content.

Hoe werkt het inplannen van Instagram posts?

Voordat je aan de slag kunt gaan dien je wel nog even je account te koppelen. Daarna is het heel simpel. Je gaat naar het content overzicht, klikt op "bericht maken" via het Instagram overzicht, selecteert de gewenste pagina en thats it. Je vult de post met content en je bent klaar. Vergeet niet de juiste datum te selecteren en op "post inplannen" te klikken. 

instagram-posts-inplannen

Dat was het al. Moest dat nu zo lang duren, Mark? Anyways. Wij zijn er blij mee! Heb jij hulp nodig bij het opzetten van je campagne? Of heb je andere vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Woorden die converteren

Hoe overtuig je jouw bezoekers door middel van tekst? Nou, bijvoorbeeld door woorden te gebruiken die mensen eerder laten converteren. Goede voorbeelden vind je in ons lijstje met krachttermen.

Download nu!